Van wijnfles tot plantenpotje en olielamp

Bericht geplaatst op Jun 12 2014
Blog >>

Best lezer,

In de afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het ontwikkelen van de LevensGenieter, dit is nog een werknaam de definitieve naam komt nog.
De levensGenieter is een doorgezaagde wijnfles die ondersteboven in een houder staat. Door de kurk zit een lont die vocht op kan zuigen zodat je er een (kruiden) plantje in kan doen. Het vocht zit in het bakje onder de houder.  
Het geheel bestaad volledig uit restproducten zoals de lege wijnfles, het hout wat ik hiervoor gebruik zijn overblijfselen van projecten uit de werkplaats. Door te recyclen word vlink bespaard op de kosten en dat is ook terug te zien in de prijs waardoor het een leuk cadeautje zou kunnen zijn. 

Er bestaan 3 maten; 
      
De kosten varieren van €15,- voor 1 fles, 
€17,50 voor de variant met 2 flessen en 
€20,- voor de houder met 3 flessen. Dit is bij allen excl. verzendkosten (en plantje). 
Nu is er ook een variant als olie lampje. Deze hebben per fles een meerprijs van € 2,50

Tot 20 december te koop bij de BG shop in Almere haven op zaterdagen van 12:00 tot 16:00. Wanner u een bestelling wilt doen dan kan dat via de contactpagina. Beschrijf dan welke houder u wilt hebben en om hoeveel stuks het gaat vergeet ook niet om uw contactgegevens in de mail te vermelden. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor de bevestiging.
 

 


Back